02.12.16

Поради для бізнесу



10 помилок при виборі кар’єри


Не рідкісні випадки, коли люди були впевнені в тому, що знають, як побудувати кар’єру і домогтися успіху в житті, але рано чи пізно розчаровувалися в обраному кар’єрному шляху. Чому так відбувається? Пропонуємо вам поширені помилки, які допускають люди при виборі кар’єри:

Помилка 1. Вибрати кар’єру – це не складно.


Для дуже багатьох людей вибір тієї діяльності, якою належить займатися все життя – процес нелегкий і досить довгий. Винятки швидше становлять випадки, коли рішення про головне заняття в житті приймається легко і швидко, і без жалю надалі. Планування кар’єри – процес багатостадійний, в який обов’язково потрібно включати пізнання самого себе, вивчати свої інтереси та здібності, а також дослідити професії, в яких можна реалізувати ці свої здібності та навички. Важливо розставити пріоритети – чого саме ви хочете від своєї професії – цікава робота, привабливе оточення, перспектива кар’єрного росту, бажана зарплата. Якщо ці фактори розташувати у зворотному порядку, то на першій позиції буде матеріальна цінність – висока зарплата. Негативною рисою це вважати не можна, значить такий ваш вибір і орієнтуватися вам слід саме на нього.






2 коментарі:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім10.11.20, 08:14

    Привет, друзья, я просто хочу использовать эту возможность, чтобы поблагодарить этого замечательного кредитного специалиста г-на Бена Ли, который помог мне с ссудой. Мне очень требовалось 7 000 000 долларов США, поэтому меня представили г-ну Бену Ли, кредитному специалисту, поэтому я связался с его электронной почтой получил сумму кредита в размере 7 000 000,00 долларов США. Я посоветую всем, кто нуждается в ссуде, обращаться по электронной почте: 247officedept@gmail.com. Или вы можете отправить его по телефону + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити