23.12.13

Підсумки 2013 року

23 грудня 2013 року з метою підведення підсумків діяльності шкільних  клубів підприємництва Чернігівської області у 2013 році, на базі ЧОІППО імені К.Д.Ушинського було проведено засідання робочої групи  опікунів ШКП. Учасники засідання отримали сертифікати, надані польською  стороною, електронний варіант збірника кращих досвідів роботи ШКП України та змогу  грати у довгоочікувану гру "Cashflow" протягом цілого дня!)))  Найактивніші гравці отримали гру у тимчасове користування, щоб і   молодші учасники Проекту мали змогу долучитися до гри протягом зимових канікул!)))
Дякуємо польським колегам за надану можливість знову 
відчути радість спілкування і розпочати Новорічні свята достроково!)))





Привітання!!!

З Днем народження щиро вітаємо Тетяну Вершок - 
опікуна ШКП Анисівської ЗОШ!!!
Бажаємо щастя, здоров'я, успіхів в усіх починаннях!!!
Нехай твоя чарівна посмішка завжди дарує радість друзям й рідним, хай справджуються найзаповітніші мрії!!!
Будь завжди щаслива!!!
Танюша, щоб у власний День народження грати у "Cashflow", треба мати не лише азарт, але й веселу вдачу!)))

Підсумкова конференція

10 грудня 2013 року у м.Варшава відбулася підсумкова 
конференція, присвячена завершенню польсько-українського Проекту «Шкільна академія підприємництва».
У конференції взяли участь представники Міністерства  закордонних справ та Міністерства національної освіти Республіки  Польща, Центру розвитку освіти, координатори Проекту  в Польщі -  Ева Бобінська та в Україні - Роман Шиян. До участі у конференції були   запрошені польські тренери Проекту та представники 23 обласних  інститутів - тренери Проекту в Україні. У роботі конференції 
взяли  участь учні - переможці конкурсу "Найактивніший ШКП".
Перше місце у конкурсі на найкращий логотип ШКП 
посів лого шкільного клубу "Друга хвиля" (Сумська область). 
Вітаємо!!!
_____________________________________________

На учасників Проекту "Шкільна академія підприємництва 2" також  чекають  приємні несподіванки! 

04.12.13

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні опікуни та учасники ШКП!
За наступним  посиланням на сайті "Шкільна академія підприємництва" розміщено анкети для опитування. Одна анкета складена для опікунів клубів, інша - для учнів. Ці анкети є анонімними. Просимо  керівників шкільних клубів підприємництва та учнів заповнити ці анкети найближчим часом.
Дякуємо!

02.12.13

Вони були першими і залишилися кращими

З метою обрання переможця на найкращий логотип Шкільного клубу підприємництва у   Чернігівській області  з 12 листопада 2013 року на блозі «ШАП-2 на Чернігівщині» було оголошено та проведено інтернет-голосування серед Шкільних клубів підприємництва Чернігівщини.
Результати розподілилися наступним чином:
I місце – лого ліцею №15 м.Чернігова
II місце – Ріпкинської ЗОШ № 2
III місце – ЗОШ № 33 м.Чернігова
Проте, положенню про конкурс на найкращий логотип Шкільного клубу підприємництва серед загальноосвітніх закладів України, котрі беруть участь в українсько-польському проекті «Шкільна академія підприємництва», щодо відповідності логотипу меті, цілям Клубу та Проекту, а також залучення уваги населення до діяльності, яку проводить Шкільний клуб підприємництва, найкраще відповідає Шкільний клуб Ріпкинської ЗОШ №2. Діяльність клубу  також найкраще висвітлена саме на блозі вищезазначеного ШКП.
Тому, незважаючи на результати попереднього голосування, переможцем конкурсу на найкращий логотип Шкільного клубу підприємництва у Чернігівській області оголошено лого ШКП Ріпкинської ЗОШ №2.